11.06.2020

El fenomen "Superilles": Omplir de vida els carrers

Superilla Sant Antoni in Barcelona by Escofet
Supermanzana en Sant Antoni, Barcelona

La humanització de l’espai urbà amb la implantació de les superilles a Barcelona afronta el repte d’omplir de vida els carrers, fent que la ciutat sigui més habitable i saludable.

 

El programa “Omplim de vida els carrers. La implantació del model superilles a Barcelona” és un projecte de ciutat adreçat a la millora de la vida de les persones a partir de la definició d'una unitat que fa possible noves funcionalitats a l'espai públic. Descarrega el document "El fenomen Superilles" per descobrir com aquest model organitza la ciutat.

 

Les actuacions més tàctiques i de caràcter estratègic se situen a la cruïlla dels carrers del Comte Borrell i Parlament, que es recupera com una nova plaça per a ús ciutadà, on Escofet ha col·laborat amb la instal·lació de mobiliari urbà de formigó com són el model de banca circular Cargol, disseny dels arquitectes Arriola-Fiol, diversos conjunts de taules amb tauler d'escacs i tamborets Prat, dissenyats per l'arquitecta Mercè Llopis, així com les esferes Bollard amb la doble funció de límit i espai de joc per als nens.

Superilla Sant Antoni in Barcelona by Escofet